Om oss

VILKA VI ÄR

Vi startade Redikå AB 1995. Våra kunder finns inom olika områden och företagsformer. Städbransch, bilverkstad, lantbruk, lastbilstransport, hälsovård, byggnadsbransch, konsult, verkstadsindustri, logi samt matservering och catering är några av de områden som vi är eller har varit verksamma inom. Det innebär att vi har all nödvändig kunskap gällande RUT- & ROT-avdrag. Vi har dessutom erfarenhet av rekvirering av stöd från Arbetsförmedlingen i de fall då ni har personal i behov av stöd. Givetvis arbetar vi med både enskilda firmor, handelsbolag och aktiebolag.

 

Vi erbjuder tjänster till mycket fördelaktiga priser utan att tumma på kvalitet. Arbetet kan vid önskemål även utföras från kundens arbetsplats. Vi arbetar med löner, löpande bokföring, fakturering, fakturabetalning, bokslut och årsredovisning. Vi hjälper dessutom till med rapportering av skattedeklarationer och inkomstdeklarationer. Läs mer om våra redovisningstjänster här  

 

Vi medverkar både vid företagsstart och ombildning av företag och hjälper även till vid kontakten med SKV och övriga myndigheter samt banker. Tänk på att det nu är ett gyllene tillfälle att ändra sin bolagsform från enskild firma till aktiebolag!

Vi är annorlunda!

Hos oss får du en nära och personlig kontakt, där vi hjälper dig med både små och stora saker gällande företagets struktur, ekonomi, bokföring och bokslut. Vi är behjälpliga inom det mesta och sköter gärna myndighetskontakter åt er.

Givetvis är vi inte ensamma om det vi gör, men vi försöker alltid att göra det lite bättre. Vi för en öppen dialog och ett nära samarbete för att ni ska ha en så bra ekonomisk översikt som möjligt.

Varför välja Redikå?

Vi utför redovisningstjänster av absolut högsta kvalitet till ett pris som för andra är svåra att matcha. Det beror bland annat på att vi håller våra utgifter på en rimlig nivå. Vi vet att ekonomin kan vara pressad i starten, varpå vi är det perfekta valet för nystartade företag.

Starta rätt!

Många nya företagare väljer att sköta sin bokföring själv i början, vilket givetvis både kan vara positivt och negativt. Samtidigt som verksamheten växer lär du dig mer om bokföring och skatteregler och det finns idag väldigt många bra "halv-automatiska" system som hjälper dig på traven. Det man däremot ofta inte tänker på är dessa dolda "fällor" som i ett senare skede kan leda till förödande konsekvenser och inte minst om företaget växer snabbare än man tänkt sig.

 

Genom att anlita en erfaren redovisningskonsult kan du fortfarande sköta dom bitar du själv orkar, vill och hinner med men fallgroparna och risken att något blir fel i din bokföring minskar dramatiskt. Vi är, förutom väldigt erfarna inom branschen, ständigt uppdaterade på nya riktlinjer och krav från olika myndigheter. Vi sköter hela eller delar av din bokföring, eller också så fungerar vi som en partner där vi stöttar dig i den bokföring du själv gör. Vi rekommenderar dock att du överlåter all din bokföring till oss så att du själv kan fokusera på de arbetsuppgifter som du kan bäst.